Skrämmande skogar och andra osunda platser.



Jag var på biblioteket idag, det är något av en favoritsysselsättning en ledig dag. Med mig hem fick jag som vanlit ett berg med böcker och en av dem var del 2 i en ny skräckantologi vid namn Schakt. Titeln på denna del 2 är som rubriken på inlägget lyder, del ett heter "Mytiska maskiner och andra mardrömmar".
Jag läste precis första novellen (det är en samling noveller) och detta verkar riktigt lovande! Just naturmystik är något som lockar mig och det rä ju då temat på antologin.. perfekt :)
Jag är sugen på del 1 också så den får hänga med hem nästa gång. Mycket mer info hittar jag faktiskt inte om antologiserien, de verkar inte ha en hemsida uppe. Om nån vet nåt mer, kanske om när del 3 kommer, så kan ni ju höra av er!
Och är ni liksom jag sådär barnsligt förtjust i skräcklitteratur så rekomenderar jag verkligen Schakt!


Megan Gale



Vilken kvinna. Om man skulle gå tillbaks till brunett kanske?



Att övergöra cutout?


Kreativitet i all ära. Jag älskar när modemedvetna människor vågar ta ut svängarna och spexa till det, testa nya saker och göra sin egen tolkning av det som är modernt och trendigt. Men här blev det lite övergjort tycker jag, inte alls min kopp te. Men tanken var god!


Bild stlhm streetstyle

Shooeezzz.



Eh, jag gick lite bananas inne på Skopunkten i förrgår. Precis innan löning, kontot börjar kännas lite tunnt. Jag har gömt dom i garderoben, man vill ju inte dö sambodöden! "Nej jag har inte handlat nåt, har ingen aning om var de sista pengarna har tagit vägen"...
Men jag menar, får men 3 par skor för 200:- så känns det ju ganska taget. Två konstiga saker med hela skohistorien dock.

1. Jag köper 3 par bruksskor som är bekväma som jag kan ha på jobbet...wtf? Vad hände med enbart otympliga höga klackar som jag använder en gång på en utekväll och inser att de är på tok för obekväma för att göra annat än titta på?

2. Igår morse när jag skulle inviga ett av paren så inser jag att de knappt går på foten. Samma sak hände med de andra två paren, de passar helt enkelt inte. Jag hade bara provat med nylonstrumpor inne i affären så det var väl kanske inte så konstigt. Jag tar med mig påsen med skorna tillbaks till jobbet med planen att kila in och byta dem på rasten. Men för säkerhets skull tänker jag att jag provar igen, min kollega sa att de töjer sig ganska mycket. Helt plötsligt sitter de perfekt? Alla tre paren!

Sammanfattning av hela den här grejen: Bekväma skor och svullna fötter- jag är nog vuxen.


Iiiih, nu gick det inte att ladda upp bilder på mina..."snyggisar". Men äh, det var ändå inga intressanta skor.


Happy face!






Jag har inte sagt nåt innan för att jag har inte varit säker på att allt skulle gå igenom. MEN, nu har jag flyttat. Det gick otroligt snabbt fårn det att vi var och tittade på lägenheten till att vi nu är inflyttade (började flytta i fredags).
Nu delar jag och D en sjukt fin sekelskiftsvåning med några härliga själar.

THAT MAKES ME HAPPY.


Jex- I'm in love.



Jex var hett fantastisk. Jag har tyvärr inga bilder, Sanna fotade men hon stack till frankrike och har inte lagt in bilderna än. Men spelningen var suverän, kan vara det bästa jag har sett och hört i år. Jex sjunger som en gudinna och uppträder som en.

Spellistan var också helt kanon, de körde The Banishment trots att den inte stod med på setlisten tydligen. Killen som stod brevid mig längst fram hade tjuvkikat på setlisten (jag vill inte tjuvkika, gillar överraskningen). Men vi diskuterade iaf The Banishment för båda ville höra den låten live. Och iom att de inte hade orgel med på scen så var vi båda nyfikna på hur det skulle låta utan den.

Jag fick skåla med Jex och hon tillägnade mig Warrior Woman. Det tycket jag var tokhäftigt och jag var hög på adrenalin ett tag fter spelningen. Sen drock vi på efterfest hemma hos Sanna och allt var frid och fröjd. Tills jag snackar med Johannes dagen efter och han säger att han var på efterfest med självaste Jex och fick hennes ring.

Ibland är man på fel ställe.





Traderatips #5


Ett riktigt fynd, mina vänner. (inte min annons som vanligt i den här kategorin)


You were so afraid to be different, now you'll never be the same.



Ikväll, mina vänner, är det dags att se Jex Thoth. Detta kommer bli...legendariskt.


Hm?



Är inte denna klänningen (?) typ från H&M? Känner igen mönstret. Den var ju lite skitsnygg. Jessica Horton bär den. Hon är ju också lite skitsnygg.



Och svettiga somarnätter på krogen.




Sputnikälskling.



"Att vara stark är i sig inget ont. Naturligtvis. Men så här efteråt inser jag att jag var så van att själv vara stark att jag inte försökte förstå svaga människor. Jag var för van vid att vara lyckligt lottad, så jag försökte inte förstå människor som inte var så lyckligt lottade. Jag var för van vid att ha god hälsa, så jag försökte inte förstå smärtan hos människor som inte hade god hälsa. När jag såg människor som hade olika problem och besvär och blev som paralyserade, tänkte jag bara att det var deras eget fel och att de inte ansträngde sig tillräckligt. Om någon klagade och var missnöjd, tänkte jag att det berodde på lättja. Den livssyn jag hade på den tiden var förvisso solid och praktisk, men den saknade en varmhjärtad sida. Och det fanns ingen i min omgivning som gjorde mig uppmärksam på det."


- Haruki Murakami i Sputnikälskling


The real royal wedding.



Kate Moss i Galliano. Herre min skapare.




De stora 4.



De "live"-sänder Big 4 på SVT2 just nu. Om ni missat det menar jag.

Jag hade ju gärna bytt ut Megadeath och Anthrax mot Kreator och Overkill. Men det är ju bara jag.



Fullt upp.



Har fullt upp med att hitta på skojiga saker i det fina vädret. Nu börjar ju allt vad väder heta försvinna så jag är nog snart tillbaks i cyberspace.






RSS 2.0