In memory.



Jag sitter och läser anekdoter om DIO i senaste numret av Sweden Rock Magazine och har inte långt till tårarna. Han verkar ha varit så mycket mer än en legendarisk sångare och artist.

Se till exempel Jocke Bergs minne av Dio:

"- Det som fick just mig att nästan bryta ihop var när Dio med en allvarlig stämma sa: "Jocke, jag kommer inte att finnas här för evigt, så jag vill att du för mitt arv vidare. Jag har hört dig sjunga och vet att du har kapaciteten, så det blir din uppgift att göra det!" "




From desert plains I bring you love.



Full moon is rising
The sky is black
I need your call I'm coming back
The road is straight cast
Wind's in my eyes
The engine roars between my thighs









The seventies.



Igår satt jag och fällde ett par tårar till nya dokumentärserien på SVT- The Seventies. Jag önskar SÅ hårt att jag var med på den tiden. Att jag var på konserterna med Deep Purple och Led Zeppelin när de var som bäst. Men det går ju inte. Jag får helt enkelt nöja mig med att drömma mig bort.

För er som missade första avsnittet så finns det att se på SVT Play.


Sunglasses after dark.


Wow, snacka om annorlunda solglasdesign! De runda hade jag inte tackat nej till.. ska nog se om jag kan hitta ett par vanliga runda och pimpa, perfekt budgetalternativ. Finns att köpa här annars för den som har några slantar över: http://www.karmaloop.com












Traderatips #2



Denna sjukt snygga bikerjackan från DaisyChain ligger uppe på Tradera nu till ett lågt pris! Klicka på bilden för att komma till auktionen (OBS, inte jag som säljer).


Beer drinkers and hellraisers.



OH, läste just att ZZ top har planerat in ett sverigebesök i höst. Scandinavium i Göteborg är det som gäller den 22 okt. Biljetterna släpps den 8/7!

Det firar vi med en låt från deras absolut bästa platta, Tres Hombres från -73


Önskeklänning.




Happy summer days.



Hoppas att ni har en lika fin sommar som jag har.





RSS 2.0