Snygga Lindsay Lohan.


Nostalgi i form av Peter Rabbit.


Oj, hittade denna videon på nån blogg och fick sån sjuk nostalgisk känsla! Jag har inte hört den sedan jag var liten och jag verkligen älskade den då. Jag har tom funderat ett par gånger på vad det var för barnpogram den var med i och nu har jag svaret. Det nedre klippet är själva musikvideon och det övre kommer från barnprogrmmet.

 

 


Calamity Amelie.


Tänkte introducera er för an av mina absoluta favoritmodeller inom den alternativa scenen, nämligen Amelie eller CalamityAmelie som är hennes artistnamn. Hon är 22år gammal, har en fördjävla grym utstråling och ett utseende att dö för. Dessutom verkar hon jävligt cool och det gör liksom bara saken ännu bättre.

Jag såg att fotografen Emmelie Åslin lagt upp lite nya bilder på sin blogg efter att ha fotograferat med Amelie i dagarna. Som alltid: enormt inspirerande!

Amelie har en portfolio på The Core som jag skulle rekommendera er att kolla in, och även Emmelie Åslins blogg är värd att följa!

Foto: Emmelie Åslin


Foto: Från Amelies portfolio


Foto: Från Amelies portfolio


Teatime.



Här är ett teparty som jag skulle kunna tänka mig att medverka i!



Bild: Decadentlifestyle.net

Surftips #1


Precis som med mina Tradera-tips så komme rnu en ny kategori som heter Surftips. Här kommer jag samla lite sidor som jag besöker ofta eller tycker är extra bra på något sätt.

Först ut är sidan swoppers.se, det är ett bytesforum för allt möjligt. Dock ligger fokus på kläder/skor/accessoarer vilket passar mitt eget intresseområde alldeles utmärkt. Man lägger alltså upp bilder på saker man har hemma som man vill bli av med eller kanske till och med tänkt slänga. Så kommernerar man på varandrasbilder och kommer överens om byten via privata meddelanden.
Jag trodde först att det skulle bli långa och utdragna "budgivningar" men de flesta som hänger på sajten är liksom jag ute efter snabba, rättvisa och effektiva byten. Så jag rekommenderar sidan starkt för er som tycker att det är roligt med secondhand och swopping.

 

 

Bild: swoppers.se



Traderatips #1



Jag har lagt in en ny kategori nu, Traderatips. Här kommer jag att tipsa om saker jag har hittat på Tradera men som jag inte själv kan/vill/borde köpa. Jag letar mycket på Tradera av rent intresse men det är inte så mycket som jag väl klickar hem då plånboken helst vill att jag lägger pengar på annat, men jag kan ju alltid tipsa er :)

Vill bara påpeka att jag har ingen aning om vilka säljarna är och tar heller inget ansvar för eventuella tvister osv, som ni kanske förstår.


Första tipset är denna underbart söta gördel för helt tokiga utropspriset 30:-! Helt fel storlek för mig dock :(






Klicka på bilden för att komma till auktionen.


I hate mondays.



Igår kollade jag klart på Americas next top model säsong 13. En av mina favoriter är Nicole Fox:








Vackra Aguilera.






RSS 2.0