reserv nummer 173

Antagningsbeskedet från årets sommarkurser kom här om dagen. Jag blev reserv nummer 173 på förstahandsvalet Myt, magi och ockultism. WTF? Jag har aldrig blivit reserv innan..
Men då får det bli att läsa Fantasylitteraturen 7,5p istället. Känns helt ok!

Fashion against AIDS spring 2012- resultat

Idag släpptes H&Ms Fashion against AIDS-kollektion. Jag  var ändå ledig så jag kilade ner på stan strax efter öppning och tog mig en titt. Som väntat så var inte alla sakerna lika snygga i verkligheten så efter ett besök i provrummet så fick "bara" kjolen och bikinin hänga med hem. Superfint mönster och kul med lite färg! När jag kom ut från provrummet så var bikinin i princip slut, så lite tur hade jag.

Roadburn 2012

Ja, jag hade egentligen tänkt att göra en ordentlig sammanfattning på festivalen. Men det går liksom inte riktigt. Jag har inte ens lyckats landa ordentligt än och nu har jag varit hemma en vecka.
Magin på Roadburn stannar tyvärr på Roadburn. Jag har försökt att hitta nån fet video på Youtube som någorlunda kan visa nån liveakt, men det är liksom inte en tiondel så bra på video. Och den där obeskrivliga tyngden i livedoom, när man känner basen vibrera i hela kroppen saknas.

Summeringsvis kan jag säga att det var en helt bisarr musikupplevelse. Jag blev så bortskämd med grymma framträdanden att jag började rata band som jag i vanliga fall skulle älskat, till att vara medelmåttiga när man jämförde med det som var ännu bättre. En vän sa att han inte behövde åka på fler festivaler i sommar för inget skulle ändå gå upp mot Roadburn, och det är verkligen sant. Det blir nog inte bättre än så här.

Bästa spelningarna? Hmpf. Ja... Sleep, Conan, YOB, Bongripper, OM, Black Cobra, Church of Misery, Hexvessel, Disembowelment, Lord Vicar... ja jag kan fortsätta på listan men detta var nog det som gjorde störst intryck på mig.

Sämst? Jag är hemskt ledsen att säga det men Witch var något av en besvikelse. De slaktar sina egna låtar. Jag är lite glad att de krockade med Conan så att jag inte såg slutet och Seer, då hade jag förmodligen inte uppskattat den längre.

Kolla in videorepotagen och youtubesök på Roadbrn 2012 så hittar ni massor av smaskens.


Hemkommen från Roadburn..

Det var....fantastiskt.
Jag återkommer. Nu tillbaks till verkligheten-jobb.

Sista dagen med Dani!

Idag jobbar jag och Dani vår sista dag ihop i butiken. Sen går vi skilda vägar. Det känns konstigt men ändå gött. Istället för att jobba omlott med varann  hela tiden så kan vi faktiskt umgås på fritiden.
Men inte nog med att det är sista dagen med Dani, "fredag" och solsken. Imån åker jag till Amsterdam för att på tors åka vidare mot Tilburg och Roadburn 2012. Jag fattar det inte riktigt än.

(om nån har tips i Amsterdam så tveka inte på att höra av er!)

Barbierosa

Så väldigt inte jag. Men så väldigt kul.

Barbierosa nagellack från Gina Tricot. Nyansen heter Azaela pink.

RSS 2.0