Surftips #2



Jag antar att många utav er som är musikintresserade inte har missat denna sidan men jag tänkte ändå se till att dela med mig av mina surftips från grunden. Lastfm.se är en helt tokigt bra musiksajt som skrobblar låtarna du spelar på datorn eller på din ipod/mp3 och därefter tipsar om musik efter din smak. Man kan även kolla runt på vad folk som har liknande smak som dig själv lyssnar på, eller kolla upp band som låter liknande dina favoritband.

Jag blev medlem någon gång för många år sedan men använde inte tjänsten. Nu har jag upptäckt den på nytt och är helt besatt. Jag kan sitta i timmar och leta ny musik och jag har fått så SJUKT många tips som jag aldrig hade hittat annars.

Så ja, sidan rekomenderas men jag varnar för beroendeframkallning!



She rides the night.




Inspiration.



Denna bilden gör mig galet sugen på att sy mig en röd höstkappa.. ska jag ta tag i ett så stort projekt kanske?


Waiting around to die.




Ååh.. Topshop.




George Carlin.




 

George Carlin var kung.



Bloggtips # 2- Tightlacing & teapots



Idag tänker jag tipsa er om en blogg. Jag har följt den i ett bra tag och den tillhör en av mina absoluta godbitar i bloggvärlden. Den heter Tightlacing & teapots och tillhör en tokvacker rödtott som är en riktig korsettnörd. I bloggen kan du läsa om korsetter (ofc.), burleskshower, photoshoots och inköpsställen.

Tea bjuder dessutom på ett lass med inspiration med sina underbara bilder och härliga nörderi-funderingar. Hon får mig att vilja klä på mig min finaste korsett, införskaffa ett par bloomers och sätta mig i en fåtölj med en kopp te och en mystisk bok. Alternativt att öva in mitt alldeles egna burlesknummer (som såklart endast kommer att exixtera i fantasivärlden, för all framtid!). Eller att helt enkelt sätta m ig ner och pyssla ihop mitt alldeles egna steampunk-halsband.

Tea hittar ni här.










Last days of summer.










I call him dad.



My mom's been fuckin' a dead guy for 30 years. I call him dad.



Christianity.



Röda skinnbrallor + leopardjacka.





SÅ snuskigt snyggt!

Heart shaped glasses.




Björn Dixgård.



Se, njut.


Lindsay/Linda Lovelace



Här följer ett par bilder fån en fotografering inför filmen Inferno som handlar om 70-tals porrskådisen Linda Lovelace. Spelar henne gör Lindsay Lohan, och det ser ut att bli toksnyggt!











Bild på den riktiga Lovelace till vänster.

Foto: Tyler Shields

Godingar.



Dessa godbitar fick följa med mig hem. Snuskigt snygga, tokbilliga och löjligt bekväma. Tack H&M!


Dr. Awesome




Jag är galet sugen på ett par Dr. Martens från Opening Cermony-kollektionen.. Kängorna i leopard med klack, mums!



Dist.



Idag har jag en ledig dag, SÅ galet skönt verkligen. Just nu sitter jag och syr och lyssnar på Dist i P4 som podradio. Finns att tillgå på sveriges radios hemsida. De kör en klassiker-special där de i varje program tar upp en klassisk hårdrocksplatta. De spelar några låtar och berättar lite bakgrundsinfo. Trevligt tycker jag, många klassiker blir det lätt att man tar för givna efter ett tag. Avsnittet jag lyssnar på handlar om Brittish Steel, en platta som det var näst intill evigheter sedan jag lyssnade på (om man bortser från fylledravvel). Jag hade nästan glömt hur briljant den är, se bara:


RSS 2.0