Dagens musiktips.

 

 

Nya favoriten heter L7, eller ja ny och ny. Musiken är ju inte så ny, det är den nästan aldrig om jag får bestämma. Men L7 är ett band som jag lyckats missa totalt. Dom är sjukt bra och det är ett gäng riktigt balla brudar!

Låten Shitlist känns kanske igen från Natural Born Killers? Som för övrigt är en av världens bästa filmer..

 

 

 


If I cut of your arms, cut off your legs, would you sill love me anyway?

 

Igår när jag åkte den långa bussresan på 40 min till Svågertorp så drog jag på ett band som jag inte lyssnar på på evigheter- Misfits!

Jisses vilka minnen och fy fan vad sköna dom är :D

 

 


Dagens soundtrack: Overkill- Feel the fire

 

Drog på en klassiker idag när jag satte igång med jobbandet, fy FAN vad grymma dom är! Jag hade nästan glömt bort.. skäms Linn. Men där satt jag och kom på mig själv med att vara tårögd. Jag vill ah livemusik, öl, goda vänner och sommar! Nu gärna?

 

En ganska grym inflyttningspresent kom dessutom emd posten idag, ni vet de där bolagen som alltid skickar ut ett gäng erjudanden? För en gångs skull innehöll kuvertet inte bara "köp 5 glasögon betala för 4" eller "få 10% rabatt i en butik där maten är 20% dyrare än alla andra matbutiker" utan faktiskt en kupong på gratis medlemskap och två veckors fri träning på gymmet som jag tänkte köpa gymkort på! Där sparar jag över 300 riksdaler som kan gå till mycket roligare saker, tex mat.

OCH på tal om maten där, jag får en GRATIS grillad kyckling! Haha. Ska gå och hämta den nu.

 


Morrn!

 

 

Jag är uppe med tuppen, ovanligt. Idag ska jag lyckas hitta neon-orange sytråd. Lycka till!

 


Helgens musiktips- Rory Gallagher

Seriöst, han är ett geni. Jag kan inte säga så mycket mer. Det är bluesrock när det är som allra bäst. Sätt på i princip vilken låt som helst med honom, låten Philby var låten som fick mig att fastna. En god vän, Anna, tipsade mig om den när vi gick i gymnasiet och hängde ute hos henne i Moheda och drack rödvin och spelade bra musik i kvällssolen. Fan, det var bra tider!

RSS 2.0