Leopardjumpsuit.

Jag köpte denna på H&M här om dagen, använde den första gången igår och jag är toknöjd! 99:- och den sitter jättefint och är jätteskön att ha på sig, det blir nog massor av denna jumpsuiten i sommar!


We were hitchhiking down a long and lonesome road.





Lunchtips.


Kan tipsa om den här smaskiga squashsoppan som jag åt till lunch idag:

 

Bild och recept från arla.se


Back on track!


Här var det lite dåligt med uppdatering, inte så konstigt kanske då jag har jobbat som en tok och när jag inte jobbat har jag kämpat med att tvångsvila för att magen ska ge med sig och bli bra igen. Nu är jag nog hyfsat nära bra och ska roa mig med att vara HELT LEDIG i två dagar nu. Jisses vad detta ska bli skönt! Jag känner mig redan rastlös, men jag hoppas på att vädret ska ta sig så att jag kan lyckas få lite sol.

Projekt 1 idag är iaf att posta paket och sedan försöka göra en räddning av mina gamla favoritjeans som nu är nägot för små..


R.I.P


Idag är en tragisk dag för hårdrocken. Vila i frid.


Courtney Brooke Photography.


Morgonkaffe och inspiration.












Mer hittar ni här.

Andreas Roman- Mörkrädd


Jag läste nyss klart Andreas Roman sjunde bok Mörkrädd.

Boken handlar om David. Han har en sjuklig rädsla för mörker som sitter kvar sedan barndomen. Varje natt kämpar han emd att försöka stänga ute det som vill ta över honom- rädslan. Han spelar singstar, sätter radion på högsta volym, zappar på TV:n och köper kvinnosällskap- allt för att sippa vara ensam i mörkret.

Men en dag inser han att detta inte håller längre, han kan inte hantera sin vardag och han kan inte längre luta sig mot sina föräldrar, han måste ta tag i problemet. Efter ett tips så säker han upp en terapeut och börjar en behandling. Det sutliga steget är att han ensam ska tillbringa nätterna i en stuga mitt ute i de norrländska skogarna tills han känner att han har besegrat sin demon.

Men när mörkret slår på så finns det något där ute.. något som vill in.



Boken ska tydligen bli film såg jag nu när jag kollade runt lite, spännande! Jag tror att den gör sig bra som spelfilm. Som bok var den lättläst, underhållande och ganska otäck (vilket såklart är tanken). Jag satt som på nålar under Davids nätter och Roman kan helt klart fånga ett spänningsögonblick och dra ut på det i flera sidor utan att det tappar i spänningsnivå.

Rekomenderas! Man läser den på en kväll och det är helt klart bättre underhållning än att uggla framför dumburken ;)

Betyg: 4 av 5



Traderatips #2


Här kommer ett nytt Traderatips. Denna gången är det ett par tokigt söta kilkllackar som än så länge inte har något bud och ett utropspris på 10:-!
Hade det varit rätt storlek för mig så hade jag definitivt slagit till. Klicka på bilden för att komma till auktionen.


Hippie spring.



Bloggtips #1


Jag kör vidare med ännu en tips-kategori som utlovat. Denna gången är det bloggar jag ska ge mig på att tipsa om. Jag är den där typen som vill ha allt serverat på silverfat när det gäller läsning men ibland kommer jag i perioder där jag letar nya bloggar utav bara helvete. Då finner jag mina guldkorn som jag lever på resten av tiden när jag inte har tid/lust/ork att leta nytt. Tacka fan för Bloglovin! Har ni tips på bra bloggar så kommentera mer än gärna! Länka gärna till era egna bloggar med :)

Först ut när det gäller tips blir pinupmodellen och burleskartisten Tifa De Leone. Det är nog den blogg jag har följt som längst, ända sedan hon började blogga på metrobloggen. Hennes blogg är alltid lika intressant. Det är allt ifrån väldigt inspirerande bilder till uppdateringar om vad som händer inom burleskscenen i världen och Tifas egna upplevelser. Ta en titt eller två så ska ni se att ni också fastnar.


Santana till Sverige i höst!


Santana kommer till Sverige (Stockholm) i höst, närmare bestämt den 27 oktober. Biljetterna släpps den 10 maj! Det hade varit roligt att se.



 

 


I left my heart in Tokyo.



Jag överlevde att jobba några timmar idag trots sjukdom. Det blev ganska illa igårkväll med feber och så men nu har jag repat mig ganska mycket. Jag är dock fortfarande sjukt oinspirerad.

MEN något som jag är sugen på nu, så sugen att det kliar av myror i benen, är att resa. Jag vill ut och se mig omkring lite, byta miljö (igen). Jag och D har ju planer på att flytta utomlands men än så länge ligger det långt framme i tiden pga pengabristen.. suck. Nåja, drömma är inte förbjudet och idag drömmer jag om Japan och Tokyo.










Bilder: Deviantart (bilderna länkar till respektive alias)

Sjukling!


Jippie, jag har lyckats dra med mig sjukdom hem från Distortion. Jag fick fett ont i halsen igårkväll och nu kan jag knappt prata. Så idag får jag kurera mig en massa för imån är det jobb som gäller..

Vi kollade på The Machinist igårkväll. Jag har velat se den länge och den verkade verkligen jättebra. Sen att Christian Bale (som för övrigt gick ner över 25 kg för den här filmen) är med gör ju inte oddsen för att det ska vara en sjysst film lägre.
Dock blev jag lite besviken. Den är helt klart sevärd och Bale är verkligen grym i rollen som sömnlös maskinist. Men twisten var sådär hollywoodtypisk och när filmen var slut hade man inte ett enda frågetecken kvar i skallen, det är tecken på hjärndöd underhållning ;)

Betyg: 3 av 5


Bild: Google

Lite humor på morgonkvisten.


Gårdagen blev lika lugn som förväntat, lite vin och skumpa i goda vänners lag och skagentoast på det!

Nu ska jag snart iväg o jobba men här kommer ett litet klipp med George Carlin som jag och D kollade på igår, riktigt bra!


RSS 2.0