H&Ms 2 för 1!



Jag hade till exempel tänkt tipsa om att H&M har ta 2 betala för 1 på sina egna nagellack. Man får alltså två nagellack för 40:- Nu vet jag inte om det fortsätter nästa vecka så skynda skynda!

Jag gillar egentligen inte H&Ms nagellack så mcyket pga att kvaliteten är kass. Det håller bara nån dag för mig trots baslack. Men de har så härliga färger och är så billiga nu så det får vara värt det. Hunt me down och Moody model blev det för mig. Ska visa hur de ser ut på sen.



Problem i elektroniska världen?



Är det bara jag som har haft problem med att komma in på blogg.se senaste veckan? Jag ahr faktiskt ändå tänkt vara lite aktiv och dela med mig att ett par grejer men det har inte gått att ladda upp sidan. Typiskt.

Nu slutade latheten att härja och jag testade att besöka sidan med explorer, då gick det. Dumma Firefox.


Sommaryra



Tänkte bara tipsa om att Tradera har sommaryra nu. Så om man anger kampanjkoden SOMMARYRA2011 när man reggar en annons så är osåltavg/provisionen kostnadsfri! På ALLA annonser!

Så ja, sälj på :)



Motörhead!


Såg precis att Motörhead gör en liten sväng om Sverige i vinter. Detta firas självklart med att lyssna på Motörhead hela eftermiddagen!

9.12 – Lisebergshallen, Göteborg
10.12 – Arenan, Stockholm
12.12 – Conventum, Örebro
13.12 – Sporthallen, Sundsvall
15.12 – Pontushallen, Luleå


Håår.



Här kommer ett inlägg om hår. Inte alltid så intressant kanske men vet ni.. det skiter jag i! Jag hittade en bild på det perfekta hårsvallet som jag önskar mig i sommarpresent. Jag inser ju såklart attd et aldrig kommer att hända men att dreggla lite har ju ingen dött av.

Jag kan passa på att INTE rekomendera schampot som jag köpte på body shop. Det luktar ju jättegott och det är ekologiskt och allt men på mitt hår fungerar det inte och jag har läst om fler som har samma problem. Och med tanke på priset så är det inte värt att chansa. Om man inte lever i överflöd.
Problemet är alltså att håret inte blir riktigt rent, även om jag sköljer nogrannt och har testat att använda både mer och mindre schampo, så klibbar det liksom ihop på nåt sätt i hårbottnen och det känns som att håret är überfett.

Men här är mitt hårsvall dårå:


Sheer skirt.



Nytt. Svart genomskinlig kjol.

200:-


Lace


Obama rostar.


Lite skön är han allt.


Stars


Såld.


Bye bye baby, bye bye.


Man vet att man har tagit ett underpris när auktionerna blir sålda 2h efter att man lagt ut dem (till olika personer) och de har haft 8 besökare vardera..
Men ja, jag använder ju inte dem längre.

Hejdå fina jeansväst och leopardkorsett. Hoppas att ni får det bra hos era nya ägare!




Game of thrones



Mycket snack om denna serien, jag vet. Jag har sett de första 3 avsnitten nu och jag måste säga att jag gillar den.

Den känns väldigt välproducerad och välgjord. Skådespeleriet är bra, miljöerna intressanta och det känns trovärdigt. Första avsnittet krävde uppmärksamhet för att hänga med i familjeband/relationer och det verkar hålla i sig. Det är ingen serie man kan slökolla på.
Nu har jag inte läst böckerna men författaren är inblandad i allt från casting till producering, det brukar ju vara ett gott tecken.

Jag ser fram emot nästa avsnitt!


Dagens hår.


Hittade denna videon på nån blogg. Perfekt tänkte jag då mitt hår såg ganska trist ut idag.

 


Muskelrock 2011



Nu är det nästan bara en månad kvar till årets Muskelrock. Det är en lineup att prisa! Klicka p bilden för att komma till en fet Spotify-playlist med årets artister (några av dem).


RSS 2.0