In case I loose my camera..


.. detta var ju ett kreativt sätt att be om att få tillbaka den på :)





Velvet- uppföljning


Kameraladdaren som jag beställde har kommit och det innebär att jag har haft möjlighet att ta lite bilder på saker jag gjort idag.
Först tänkte jag följa upp sammetsshortsen som jag var så sugen på, så här blev de:






Ursäkta lite suddiga bilder. Jag ville ha en lite vidare modell som kändes lite som en byxkjol. Och de blev bra! Mysiga som tusan och snygga till allt oversize. Jag gjorde ett par bruna med.

Det går bra att beställa dem i andra färger och storlekar. Kontakta mig vid önskemål, priset är 250:-


Näärå,



Håret blev ok. Känns lite tråkigt nu när jag är van vid extrem-magenta. Men jag ville ju ha det mer neutralt så jag får nog försöka vara nöjd. Det är lite röd/brunt typ.

Här kommer en käss cambild på mitt headbang.


projektet..


..går åt helvete! Allt pekar på att de blir omfärgning illa kvickt.


Projekt rädda Linns hår!



Idag inleds projekt "rädda Linns hår". Just nu ser det så hemskt ut att jag inte ens vågar lägga upp bilder. DET ÄR RIKTIGT ILLA!
Jag ska slinga, klippa och tona. Återkommer med resultatet.. om det blir bättre. Heeeehh.


Rainbow road.



Åh, finaste ponchon!


They're coming from the woods!



Idag är jag ledig. Jag ska lägga mig i solen en stund och lyssna på ljuvliga Alela Diane. Sen ska jag sätta mig vid symaskinen.


NES- väska


Awesome!



Earth lovers



I samband med att jag blev vegetarian den 1 mars i år så har jag också valt att shoppa mycket mer medvetet. Jag köper tll största delev ekologiska varor, stödjer min lokala ekologiska butik, handlar second hand och så vidare.

Nu valde jag också att gå över till ett miljövänligt shampo och balsam och gjorde ett kap på Body Shop. De har dessutom ta 3 betala för 2 så det blev en duschcreme också.




Köper man ekologiska skönhetsprodukter så undviker man ofta att behandla sig med hemska ämnen som Parabener , som juneabstracts skriver mer om här.


Mhm.


Ja jo, jag hittar fortfarande inte min laddare till kameran. Jag utgår ifrån att den inte finns längre. Jag har beställt en ny i alla fall.

Idag är det sista dagen i gamla butiken på jobbet. Sen slår vi igen och flyttar till nya lokaler, det ska bli najs!


Bloggtips #4- The 52 panties project


Nu kommer här ett bloggtips till. Denna bloggen hittade jag alldeles nyligen och blev tokförtjust! Det är en tjej som har som mål att sy 52 egna trosor, ett par för varje vecka. Hon har nu kommit till nummer 15 och det är verkligen jättekul att följa. Jag blev med väldigt sugen på att ge mig på kapitlet trosor och sitter just nu och filar på lite mönster..

The 52 panties project alltså.


Mitt liv...



...består just nu av att jobba och att leta efter min kameraladdare. Efter att igårkväll rotat runt i HELA mitt boende utan resultat så påbörjade jag städningsprojekt of doom. Ok, lite kanske det berodde på det feta lager damm jag fyndade i mitt letande.
Så igår städade jag mitt arbetsbord som man nu faktiskt ser är gjort av trä! Ikväll när jag kommer hem ska jag till gymet och boxas lite sen ger jag mig på bokhylla 1.


Stud.


Två par shorts fick jag klart idag. Men min kamera har dött så bilder får komma imån eller ikväll.

En av mina "skinn"jackor har gått sönder i ena axeln så jag tänkte rädda den genom att dekorera den. Mina tankar går i nitar.. men jag vet inte.


Sunny days.


Jag har haft en fantastisk helg med sol, promenader, god mat och gott sällskap.

Nu skiner solen i Malmö och jag har ägnat förmiddagen åt att sy ihop en ny shorts-modell. Bilder kommer snart! Tänkte få upp webshoppen med.


RSS 2.0