MMA Alliance

Nu har jag och Dani skaffat träningskort på MMA Alliance så nu blir det slåss av!

04 Sweet kiss

Nu har Gina Tricot släppt sin beauty-kollektion och jag kunde inte motstå att spendera ett par slantar på färg när jag var ute på promenad i den fantastiska solen som har gjort sitt intåg. Hemsk välkommen känner jag.

Det blev, förutom en trio nagellack, detta fantastiska läppstift i superchockextrem-rosa. Jag testade det så fort jag kommer hem och kan informera om att det kommer att bli en favorit i sommar! 59 riksdaler fick jag hosta upp och jag ska inte säga för mycket än men det känns än så länge mer än prisvärt. Mycket pigment, härlig konsistens och torkar inte ut.


Dawning of a brand new day

Ny vecka, nya tag. Eller ja, det är mitt i veckan men jag har jobbat häcken av mig mån-tis så det är först nu jag hinner andas lite. Jag har dessutom hunnit med att inträda den áktningsfulla åldern av ett kvartssekel. Mitt 25-årslöfte är att bli bättre på planering. Jag råkar nämligen vara stenkass på att planera så mycket som en dag framöver och bara tanken på att vakna upp till en fullbokad dag ger mig ångest. Det kanske inte är världens problem att leva som ett spontant litet mirakel men det är faktiskt hemskt oproduktivt. Dessutom blir det väldigt bråttom när det väl blir bråttom.

Så för att ge mig mer frid ska jag planera min tid. Poetiskt.


Nu till något tråkigare, Pagan Altar har ställt in på HDDT. Sjukt trist. SJUKT trist.


Off with it's head!

Det inte kul alls att vakna upp, titta ut och se att det SNÖAR. Jag hade ju precis hunnit bli bortskämd med sol och vårvind.
Ja, jag måste kommentera vädret.



I dessa tider är det nämligen ganska väsentligt för dagens humör.

Istället för att tjura så kollar jag på fina bilder med Alice in wonderland-känsla och drömmer mig bort i ett par Lovecraftnoveller.



Nya remake-shorts på Tradera!

Auktionerna hittar ni här.

Vintips!

Tänkte tipsa om en supergott rödvin. Det heter Campolieti Ripasso, kostar 95:- och finns på bolaget.

RSS 2.0