Cover all mix

Då var det dags att byta ut sminkprodukterna inför hösten. Jag gillar hösten just pga att det är en nystart. Så jag nystartar gärna med det mesta.
Nu blev det en ny Cover all mix från MUS som för övrigt är mitt absolut bästa tips och det enda jag helst inte vill vara utan. Superkvalitet och räcker verkligen JÄTTELÄNGE. Så länge att min gamla inte var slut innan jag köpte en ny nu för hygiens skull..

Ufomammut på Inkonst

I fredags var jag och grabbarna i hushållet och tittade på Ufomammut på Inkonst. Jag lyckades hamna på gästlistan tack vare criticalmass.se, vilket blev en positiv överraskning och resulterade i desto fler öl i baren ;)

Spelningen var verkligen kanon. Morkobot inledde med en aningen mer monoton föreställning men det var en bra uppvärmning.

Jag har lyssnat en hel del på Ufomammut innan men det går inte riktigt att jämföra med att se dem live. Musiken får en helt annan tyngd och dynamik än vad den får från stereon. Man kan liksom känna musiken. Och videoprojektionerna var fantastiska och förstärkte bara intrycket av att man kunde ta till sig musiken via fler sinnen än öronen.

Så om ni har möjlighet att se Ufomammut, ta då den möjligheten! Ikväll spelar de i Göteborg.

Här kommer ett litete klipp från Roadburn:



Tekniken är fixad!

Wow, jag är tillbaks i world wide web. Jag blåste ut min dator och installerade Ubuntu, det krånglade en del och jag har inte orkat byta webbläsare förren nu. Blogg.se funkade inte alls att logga in på i Firefox.
Nu använder jag mig iaf av Chrome och det verkar riktigt skarpt.
Ganska mycket har hänt sedan sist. Uppdatering kommer.

Klippdockorna är igång!



Vi kunde inte rikigt stå ut så nu har vi smygstartat. De första nagelstickersen finns nu ute på Tradera.




RSS 2.0