Nagellacksförvaring.



Här om dagen fixade jag så att min LV-box, som jag för övrigt inte vet om den är äkta eller inte, fick agera förvaring åt nagellack och sånt som har med naglarna att göra. Lite bra att den kommer till användning.




Glampantzz.



Gjorde lite ballEt Lady Gaga/ Katy Perry-hotpants idag! Svarta och glittrande med hög midja. Ett par ligger uppe på Tradera för 1:-...



OOOOOOOOH, realisatioooooon!



H&M fynden 50 KRONA!!!


Konad leopard.



Jag har leopardnaglar! Beställde hem ett Konad-kit med bland annat leopardstämpling. Första försöket blev så här, lite knaggligt men det ska nog bli bättre när man är lite mer van!

Basen är Blue my mind från H&M


MEN FFS!



Igår var en hemsk dag. Idag verkar fortsätta i samma spår. Allt går liksom åt skogen just nu. Det sket sig med lägenheten, av den anlendingen att jag har företag! WTF liksom? Det är tydligen inte ok för det var tydligen ett studentboende. Och det kunde dom inte nämna LITE TIDIGARE? Typ innan man sagt upp nuvarande boendet till på fredag.. och innan de drar ut på kontraktsskrivning i 2,5 veckor..

Åh suck.

Nu ska jag försöka lösa mitt liv lite.


God sommarmorgon.



Jag älskar att cykla till jobbet på sommaren.



Papa Hell i "Du är vad du äter"



Jag hoppas inte att ni har missat Hell Hofer i Du är vad du äter. Om ni har gjort det så finns programmet att se här.



It's gone



Då var franstoppen såld, jag kommer nog inte att sy upp fler till lager utan vill nån ha en så får ni beställa.


Boho earrings.



Jag köpte ett par nya örhängen som kom hem med posten igår. Vill du så kan du köpa ett par likadana, köpte in till företaget med.

70:- kostar dom och beställer gör du genom att maila [email protected]





Nej jag är inte bitter...



Jag sitter här och kämpar mot min sadface för att jag inte är på Sweden Rock just nu. Jag har varit där 7 år i rad men detta året bryter jag alltså trenden..

Det är redan 2 filurer som messat och frågat vart fan jag håller hus. Det tar emot ganska hårt att svara att man helt enkelt inte kommer.

Anledningarna är flera men det som (såklart, fattiglapp som man är) väger upp mest är priset. Det är inte ok längre. När jag började åka kostade biljetten typ 1200 och campingen var gratis, så ser det ju inte riktigt ut idag. För pengarna som tar mig till SRF kan jag dra till Berlin en vecka. Eller dra till Hellfest. Eller betala hyran, ja ni fattar.

Nästa år kanske!

Ha det så skoj ni som ska dit.. verkligen..




Franstop!


En franstop till uppe på Tradera.



Inredningshype i min hjärna.


Vi håller på att flytta. Eller ja, vi har börjat packa. Vi har inte fått tillgång till lägenheten än.. suck. De drar ut på det hela tiden.

Men i vilket fall så blir jag alltid inredningssugen när det är dags för flytt. Jag vill pyssla inredning! Ge mig tips på inspirationssidor!

Jag kan tipsa om styleroom, där hittar man en del kul inspo.


Här var en ruskigt fräsig inredning:






Nya ringar!



Nu har jag fått in nya ringar! Några har jag hunnit lägga ut på Tradera, men det går bra att köpa direkt via bloggen, maila: [email protected]

30:- plus frakt (12:-) Vid köp av flera ringar så är frakten fortf 12:-



Slåss inte, svina lagom!


Jag har varit på världens starkaste festival i helgen och det har varit obeskrivligt! SÅ HIMLA BRA! Jag har sett några av de ballaste och bästa konserterna i mitt liv och träffat goa människor.

Länge leve Tyrolen!




RSS 2.0