Jag orkar inte.



Ush vad tungt det är nu. Förlåt, jag är lite gnällig.
Jag reser mig såsmåningom. Just nu orkar jag bara inte existera.
Visst är det konstigt när det blir så?










The Pilo family circus.



Nu har jag precis lagt ifrån mig en av de bästa böckerna jag har läst på länge. Will Elliotts The Pilo family circus. Det här är så underbart vrickat och fångande att jag har inte kunnat släppa boken utan läste den i ett nafs. Tvärr, för nu är den ju slut.

Den handlar om Jamie som av en slump (?) stöter på ett gäng clowner som visar sig komma från cirkusen gud glömde, cirkus Pilo. Då Jamie råkar få med sig nånting som tillhör clownerna så tvingas han, efter att de slagit sönder hans hem, att göra en audition. Hur det går och vad som händer tänker jag inte berätta. Jag tillhör den sorten som tycker att baksidetexten på böckerna ofta berättar för mycket om händelseförloppet så jag rekomenderar helt enkelt er som gillar lite vrickade saker att läsa denna.



Oh, honey.




Bloggtips # 3- Sea of shoes



Nu delar jag med mig av ännu en favoritblogg till er, nämligen Sea of shoes. En helt fantastisk tjej driver den här bloggen, hon är så vacker och har en helt otrolig känsla för stil. Hon hittar väldigt ogrinella plagg och kombinerar allt så perfekt.


Mary and Max.



Igår kollade jag på bästa filmen på länge, Mary and Max. En animerad film som är jättesöt, jättetragisk och jätterolig. Se den!






Perfekt liten klänning.



Jag hittade en klänning på GT idag. Den är helt perfekt. Den är så jag. Som David sa: om klänningen hade varit i flytande form så hade du kunnat använda den som blodtransfusion.


Robert Plant.



Ikväll spelar Robert Plant i Sthlm. Jag önskar att jag var där.


Lätt som en fjäder.



Jag önskar mig en fjäderskrud i höstpresent.



Mindgames.



Nu är jag äntligen lite ledig. Jag kan inte riktigt fatta att jag inet ska till jobbet om ett par timmar, men så är det alltså. Peppar peppar.

Jag var uppe i Sthlm med jobbet i onsdags, då passade vi på att gå och titta på premiären av Henrik Fexeus sinnescirkus. Det var helt galet. Ni som har läst någon av hans böcker eller sett klipp på youtube vet ju vad det handlar om. För er andra så kan jag egentligen bara säga att den mannen leker med våra hjärnor. Det är svårt att förklara men det är en uppvisning av Fexeus skill i manipulation, att läsa av människor och hans vetskap om hur människans tankemönster ser ut. Jag vill inte avslöja något av vad han visade i sin show, det förstör bara för er som ska gå och se det. Men fy fan, det var helt galet. Jag rekomenderar starkt att ni går och tittar på honom om han rör sig i era krokar.



Deppig.



Vilken man han är alltså. Jag ska gifta mig med honom när jag blir stor.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7926384.ab



Alien attack.



Jag dör. Det här är så kul.



RSS 2.0